Swingende herfst

De vallende herfstbladeren maken er straks weer een kleurrijke show van. Een feest van loslaten. Doe mee met dit feestje van de natuur en laat het oude gaan.

Zeg volmondig JA op deze kleurrijke uitnodiging van het seizoen, wetende dat nieuwe relaties, bezittingen, kansen en uitdagingen ruimte nodig hebben om te landen en te groeien.

Wil je meer TAO-wijsheden en tips rechtstreeks in je inbox? Geef je dan hier op voor de Tao, elke dag  Nieuwsbrief.
x

Hier zijn een aantal zaken die je kunnen helpen bij het loslaten.

  • Vind een plek waar rommel zich de afgelopen maanden/jaren heeft opgestapeld die je nu wilt opruimen (Dat kan ook een virtuele ruimte zijn zoals bv je muziekbibliotheek, e-mails, je computer files, ed…)
  • Zet muziek op en draai de volumeknop helemaal open! Zet voetstampende en heupwiegende muziek op die een grote glimlach op je gezicht brengt. Maak het Happy en LUID!
  • Verlicht je werkplek. Doe al het sorteren in een goed verlichte ruimte, of voeg verlichting toe om het super-helder te maken.
  • Til alles van de vloer. Sorteren van rommel doe je op grote tafels of werkoppervlakken. Geen sorteerwerk op de grond.
  • Label wat je vastneemt met 1 van deze 3 labels: opbergen, weggeven, weggooien
  • Schenk je favoriete drankje in, zorg voor een gezonde snack en nodig je vrienden uit om te komen helpen. Vergeet niet dat dit een feestje is, het feest van verlichting (letterlijk lichter worden) en loslaten.
  • Fluit en zing met de muziek mee en plaats en dansje terwijl je sorteert. Geef weg en gooi weg en voel wat er gebeurd; je wordt lichter en lichter en lichter…

Neem een deugddoend bad of douche na je intense opruimdag. Ontdoe je van je werkkleren en beeld je een zachte regen en licht neerdwarrelende bladeren in; laat de alchemie van de herfst je innerlijke reinigen. Welke oude patronen kun je loslaten? Beeld je in dat ze wegvallen en zeg zachtjes: “Ik heb voldoende ruimte om nieuwe ervaringen in mijn leven toe te laten.”

Wat zijn jouw favoriete dansliedjes om op te swingen?

Sabine

 

Herfst boom

x

x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s