Even niet …

Fast Forward.

Je had het misschien al begrepen toen je mijn vorige nieuwsbrief
las, alles gaat te snel. De afgelopen maanden heb ik op een fast forward knop geduwd, het was echt kicken maar nu is het tijd om af te remmen. Neen, zelfs meer: om pauze te nemen.

Pauze.

Het is belangrijk om onszelf eraan te herinneren dat elk pad ergens naartoe leidt. Er zijn geen eindes in het leven. Als je blijft gaan dan is er steeds een nieuwe bestemming, een nieuw pad met verborgen schatten. “Leven” gebeurd, zonder dat je er iets voor moet doen. En van tijd tot tijd heb je een rustpauze nodig. Want ik heb geleerd dat een fast forward knop niet werkt

Het lijkt contradictorisch,
maar toch is het dat niet.

Stoppen om verder te kunnen.

Soms moet je stoppen om daarna verder te kunnen. Want als je zelf die pauze knop niet induwt dan zal het leven dat voor je doen. Geloof me, ik weet er alles van 🙂 Stilstaan om te reflecteren en jezelf af te vragen wat,hoe en waarom je dingen doet kan nu net dat zijn wat je nodig hebt om verder te kunnen.

Ik wil het beste in het leven.
– inside and out –

Spelen.

Dus vandaag duw ik voor mezelf de pauze knop in en ik beloof je dat je via deze weg van mijn zult horen wanneer ik de play knop weer in duw.

 

 

 

x

x

x

x

x

4 gedachten over “Even niet …

  1. Hey Sabine, neem je tijd om de batterijen weer rustig op te laden! De herfst en de winter zijn daar ook de ideale periode voor, ook al rusht de meerderheid sedert september alweer aan een hectisch tempo van huis naar werk, van werk naar huis en andere. Ik rijd vaak ’s morgens naar het werk, rond 8u. Triestig om al die gekke mensen als snelle mieren te zien zigzaggen, mekaar zo snel mogelijk proberen voorbijsteken, verwrongen gezichten op de fiets, in de auto, een opmerking van een chauffeur aan mijn adres, “dat ik nog blij mocht zijn dat hij voor mij aan het zebrapad (hij stond er echter op) wou stoppen …” Ook voor mij een kunst hoor om daar rustig bij te blijven en ook algemeen rust te vinden in mijn combinatie van poetsen en proberen zelfstandig opbouwen. Pauze-knop, inderdaad een moedige keuze! Hou je goed hé!
    Dolfijngroet,
    Katty

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s